Om Oss

 

Välkommen till drivpaket.se – din expert på drivpaket för motorcyklar. Vi är Timmy och Patrik, två passionerade familjepappor med en djup kärlek till cross och motorcyklar. Vår resa genom motorsportens värld har lett oss till att skapa en plattform där vi delar vår passion och expertis.

På drivpaket.se specialiserar vi oss på att leverera högkvalitativa drivpaket, men vår verkliga stolthet ligger i den unika service vi erbjuder – en sofistikerad algoritm designad för att hjälpa dig hitta det perfekta drivpaketet för just ditt fordon. I en värld där anpassning är nyckeln till en förbättrad körupplevelse, förstår vi vikten av detaljer. Vår banbrytande funktion säkerställer att du får rätt kedjelängd även när du ändrar drevstorlek, en tjänst som vi stolt kan säga är unik för drivpaket.se i Sverige.

Denna passion för innovation och kvalitet sträcker sig utöver vår webbplats. Som familjefäder delar vi och våra barn kärleken till cross, aktivt deltagande i Tibro MK. Denna gemenskap av motorsportentusiaster inspirerar oss dagligen att fortsätta utveckla och förbättra våra tjänster.

Vår vision med drivpaket.se var inte bara att skapa en annan webbshop, utan att revolutionera sättet människor tänker på och väljer drivpaket. Vi är här för att erbjuda personlig service, expertis och en ovärderlig funktion som tar din motorcykelupplevelse till nästa nivå.

Tack för att du väljer att utforska världen av motorcyklar med oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta det perfekta drivpaketet som förvandlar din körning till en upplevelse utöver det vanliga.

10000+

Produkter

2000+

Skickade ordrar

Vi bakom drivpaket

Patrik Linder

Patrik är hjärnan bakom vår enastående kundsupport och den som ser till att allt löper smidigt på det mekaniska planet. Med en teknisk läggning som få och en djupgående förståelse för mekanikens underverk, står Patrik redo att assistera våra kunder med expertis och noggrannhet. Hans engagemang för att erbjuda förstklassig service och support säkerställer att varje kund lämnar med rätt lösning för sina behov.

Timmy Westh

Timmy är drivkraften bakom den ständiga IT- och tekniska utvecklingen på drivpaket.se. Med en passion för innovation inom digitala lösningar, arbetar Timmy outtröttligt för att säkerställa att vår plattform inte bara möter utan överträffar kundernas förväntningar. Hans förmåga att förutse och implementera framtidens teknologier gör att vår webbplats ständigt ligger i framkant, vilket erbjuder våra användare en sömlös och användarvänlig upplevelse.