Page Title BG

Återbetalnings- och returpolicy

90 dagars returrätt

Du har rätt att returnera din produkt inom 90 dagar från leveransdatumet, förutsatt att produkten är oanvänd och i originalförpackningen.

 

Frakter

Leveranstider inom Sverige tar vanligtvis 3-5 arbetsdagar. Leveranstiderna kan variera beroende på destination och under högsäsong.

Fraktkostnader beräknas automatiskt i kassan baserat på vikt, storlek och leveransadress. Vi erbjuder fri frakt för beställningar över 1500 SEK.

När din beställning är skickad får du ett leveransbekräftelsemail med spårningslänk för att enkelt följa din försändelse.

Internationella leveranser: Leveranstider och kostnader varierar beroende på destination. Eventuella tullavgifter och importskatter betalas av mottagaren.

 

Returer och Återbetalningspolicy

För att initiera en retur, kontakta vår kundtjänst via e-post och ange ditt ordernummer och anledningen till returen. Du kommer därefter att få en returetikett samt instruktioner för hur du returnerar produkten.

Kunden ansvarar för returfraktkostnaden, såvida inte returen beror på felaktig information från vår sida. I sådana fall står vi för returfrakten.

Vi behandlar din retur inom 1 vecka från det att vi mottagit den och vid godkänd retur återbetalas köpesumman till din ursprungliga betalningsmetod.

Önskar du byta en produkt, följ samma procedur som för returer. Byte är beroende på produktens lagerstatus.